RVS-Products.be

Productinformatie

- Hoe werkt het?
Levertijd 1-5 dgn[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


- Hoe werkt het?

['Doe-het-zelf' concept]
€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-Bij RVS Products kunt u zelf eenvoudig uw RVS trapleuning samenstellen. Wij leveren vervolgens de trapleuning compleet, als doe-het-zelf-pakket, eventueel met benodigde bevestigingsmiddelen en gereedschappen, bij u thuis af. Hieronder is een stappenplan te lezen die daarbij kan helpen.

STAPPENPLAN
1. Leuning: Kies de RVS buis of koker die uw wenst, in verschillende diktes verkrijgbaar en wordt op maat gemaakt. Bij uw bestelling kunt u eenvoudig de benodigde lengtes invoeren.

2. Leuningdragers: Met RVS leuningdragers kunt u de RVS trapleuning aan de muur monteren. Om de trapleuning aan de leuningdragers te monteren zijn er tapgaten nodig. 

3. Tapgaten: Om gaten in de trapleuning te maken is een tapset nodig. Met dit set kan eenvoudig een gat gemaakt worden in het RVS.

4. Einddop: De leuning moet natuurlijk mooi afgewerkt worden, dit kan met een einddop die bij de gekozen trapleuning past. 

5. Lijm: Mochten er delen van de RVS trapleuning verlijmd moeten worden, dan kunt u hiervoor RVS lijm gebruiken.

Naast doe-het-zelf trapleuningen bieden wij ook complete trapleuningen aan. Hierbij stellen wij de trapleuning voor u samen en krijgt u voor plaatsing een tekening van de trapleuning. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via de e-mail: verkoop@rvs-products.nl. Voor meer informatie zie onze website www.rvs-design.nl.

Visser RVS Products kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet deugdelijk monteren en/of toepassen van de RVS onderdelen.


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap