RVS-Products.be

Productinformatie

'Doe-het-zelf' concept
Levertijd 1-5 dgn[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


Hoe werkt het?

['Doe-het-zelf' concept]
€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-Bij RVS Products kunt u zelf eenvoudig uw RVS balustrade samenstellen. Wij leveren vervolgens het hekwerk compleet, als doe-het-zelf-pakket, eventueel met benodigde bevestigingsmiddelen en gereedschappen, bij u thuis af. Hieronder is een stappenplan te lezen die daarbij kan helpen. 

STAPPENPLAN

1. Balusters: Kies de gewenste RVS hekwerkstaanders en laat ze op maat maken. 

2. Leuningsteunen: Met RVS leuningsteunen kan de bovenrailing op het hekwerk worden gemonteerd. 

3. Bovenrailing: Voor de bovenrailing van het hekwerk is een RVS buis nodig. Deze is geheel op maat te bestellen. Er is ook keuze uit verschillende typen en soorten buizen / kokers.

4. Hekwerkvulling: Als vulling voor het hekwerk kunt u kiezen uit bijvoorbeeld glazen panelen of RVS knieregels. Voor glazen panelen heeft u RVS glasklemmen nodig. Voor RVS knieregels heeft u RVS dwarsstafhouders nodig. 

Glaspanelen kunnen op maat besteld worden, de prijs kan aangevraagd worden via de mail: verkoop@rvs-products.nl.

5. Lijm / bevestigingsmiddelen: Mochten er delen van het hekwerk verlijmd moeten worden kunt u hiervoor RVS lijm gebruiken. Meer bevestigingsmiddelen kunt u hier vinden.

Naast doe-het-zelf hekwerken bieden wij ook complete hekwerken aan. Hierbij stellen wij het hekwerk voor u samen en krijgt u voor plaatsing een tekening van het hekwerk. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via de e-mail: verkoop@rvs-products.nl. Voor meer informatie zie onze website www.rvs-design.nl.

Visser RVS Products kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet deugdelijk monteren en/of toepassen van de RVS hekwerkonderdelen.


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap