RVS-Products.be

Productinformatie

Klik om te vergroten.
RVS trapleuning - LED STRIPE (rgbw) RVS trapleuning - LED STRIPE (rgbw) RVS trapleuning - LED STRIPE (rgbw)
Op aanvraag[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


RVS trapleuning - LED STRIPE (rgbw)

[RVS trapleuning met LED verlichting]
€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-RVS trapleuningen met LED verlichting maken wij geheel op maat voor u. De ledleuningen worden met de hand gemaakt en zonodig worden uw oude leuningen nagemaakt. Uiteraard kunnen wij zowel de inmeting als montage van de RVS LED leuningen geheel voor uw verzorgen.

Offerte aanvragen (geheel vrijblijvend)
Vraagt u eerst (geheel vrijblijvend) een offerte aan via offerte rvs trapleuningen met LED. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie.

Werkwijze
Mocht u gebruik willen maken van deze aanbieding, dan zien wij graag uw akkoord hierop via de e-mail. Na levering/montage krijgt u van ons de factuur per e-mail (in pdf-formaat) welke u dan per overschrijving kunt betalen.

Bezoek showroom
Onze trapleuningen met LED kunt u komen bezichtigen in onze showroom in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam). Voor meer informatie kijkt u op showroom RVS Design.

RVS Design is gespecialeerd in maatwerk op het gebied van RVS en glas. Naast RVS trapleuningen bieden wij ook nog RVS trapleuningen met verlichting, rvs hekwerken, glazen luifels en nog veel meer aan. Alles is mogelijk, alles kan op maat!


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap