RVS-Products.be

Productinformatie

luifel Minimo
luifel Minimo luifel Minimo
Op aanvraag[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


Minimo

€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-Glazen luifels worden door ons op maat gemaakt. De luifels worden gemaakt van (gehard) gelaagd veiligheidsglas. De kwaliteit van het glas en het RVS staat bij ons hoog in het vaandel en dat ziet u aan onze luifels.

Een glazen afdak staat prachtig boven uw voordeur of ingang van uw kantoor. Alle gewenste afmetingen zijn mogelijk; vraag voor de prijs van uw luifel een offerte aan.

Offerte aanvragen (geheel vrijblijvend)
Vraagt u eerst (geheel vrijblijvend) een offerte aan van de luifel Minimo. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie en een prijslijst van ons complete assortiment glazen luifels. Daarbij ontvangt u tevens een productblad met extra specificaties over de luifel Minimo.

Werkwijze
Mocht u gebruik willen maken van de aangeboden offerte, dan zien wij graag uw akkoord hierop via de e-mail. Vervolgens zullen wij u z.s.m. een tekening ter goedkeuring verstrekken zodat u de maten nog kunt controleren (zonodig maken wij vooraf een inmeetafspraak). Na uw goedkeuring wordt er direct gestart met de productie en zorgen wij ervoor dat het product z.s.m. bij u wordt afgeleverd. Na levering/montage krijgt u van ons de factuur per e-mail (in pdf-formaat) welke u dan per overschrijving kunt betalen.

Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op werkwijze RVS Design.

RVS Design is gespecialeerd in maatwerk op het gebied van RVS en glas. Naast glazen luifels bieden wij ook nog RVS trapleuningen (met verlichting), RVS hekwerken en nog veel meer aan. Alles is mogelijk, alles kan op maat!

 

 


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap