RVS-Products.be

Productinformatie

Glazen douchewand - Square
Glazen douchewand - Square Glazen douchewanden Foto
Op aanvraag[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


Glazen douchewand - Square

€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-Glazen douchewanden worden op maat gemaakt. Voor iedere situatie hebben wij een passende douchedeur of douchewand op maat. De douchewanden worden gemaakt van gehard glas. De gehard glazen douchewanden zijn van goede kwaliteit en worden met RVS beslag en klemmen bevestigd.

Offerte aanvragen (geheel vrijblijvend)
Vraagt u eerst (geheel vrijblijvend) een offerte aan via het offerteformulier. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie en een prijslijst waarop u de mogelijkheden kunt zien voor glazen douchewanden.

Werkwijze
Mocht u gebruik willen maken van de aangeboden offerte, dan zien wij graag uw akkoord hierop via de e-mail. Vervolgens zullen wij u z.s.m. een tekening ter goedkeuring verstrekken zodat u de maten nog kunt controleren (zonodig maken wij vooraf een inmeetafspraak). Na uw goedkeuring wordt er direct gestart met de productie en zorgen wij ervoor dat het product z.s.m. bij u wordt afgeleverd. Na levering/montage krijgt u van ons de factuur per e-mail (in pdf-formaat) welke u dan per overschrijving kunt betalen. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op werkwijze RVS Design.

Bezoek showroom
U kunt uw wensen en onze mogelijkheden bespreken bij ons in de showroom. Daar zijn ook soorten glas te zien.

RVS Design is gespecialeerd in maatwerk op het gebied van RVS en glas. Naast glazen deuren bieden wij ook nog RVS trapleuningen (met verlichting), RVS balustrades en nog veel meer aan. Alles is mogelijk, alles kan op maat!


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap