RVS-Products.be

Productinformatie

Glasdeur - Opdekdeur
Glasdeur - Opdekdeur Glazen deuren Tekening
Op aanvraag[info]
Betaalmogelijkheden

Vragen over dit artikel?
Bel 010-4518971 (08.00-18.00)
verkoop@rvs-products.nl

Offerte aanvragen
voor grotere aantallen


Glasdeur - Opdekdeur

€ 0,00 (€0,00 excl.)
Gratis verzenden bij besteding > € 50,-Glazen deuren worden door ons op maat gemaakt. Het scharniersysteem is vervaardigd uit zeer hoogwaardig RVS en heeft een grote draagkracht. Een glazen deur heeft als functie de ene ruimte af te sluiten van een andere op een stijlvolle manier.

Onze glazen schuifdeuren zijn vervaardigd uit gehard glas (10mm) en het glas wordt ter plekke bevestigd aan het RVS systeem. RVS Design kan de glazen deur bij u thuis komen inmeten en monteren maar u kunt deze werkzaamheden ook zelf uitvoeren.

Offerte aanvragen (geheel vrijblijvend)
Vraagt u eerst (geheel vrijblijvend) een offerte aan via het offerteformulier. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide offerte met extra informatie en een prijslijst van ons complete assortiment glazen deuren.

Werkwijze
Mocht u gebruik willen maken van de aangeboden offerte, dan zien wij graag uw akkoord hierop via de e-mail. Vervolgens zullen wij u z.s.m. een tekening ter goedkeuring verstrekken zodat u de maten kunt controleren (zonodig maken wij vooraf een inmeetafspraak). Na uw goedkeuring wordt er direct gestart met de productie en zorgen wij ervoor dat het product z.s.m. bij u wordt afgeleverd. Na levering/montage krijgt u van ons de factuur per e-mail (in pdf-formaat) welke u dan per overschrijving kunt betalen. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op werkwijze RVS Design.

Bezoek showroom
Het glas voor de glazen deuren kunt u komen bezichtigen in onze showroom in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam). Voor meer informatie kijkt u op showroom RVS Design.

RVS Design is gespecialeerd in maatwerk op het gebied van RVS en glas. Naast glazen deuren bieden wij ook nog RVS trapleuningen (met verlichting), RVS balustrades en nog veel meer aan. Alles is mogelijk, alles kan op maat!


Liefhebbers van dit product bekeken ook...
Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap